Præmier

Netbutikker

Brug rosetter som præmier i dit næste sportsstævne.

Når der skal afholdes sportsstævner af den ene eller den anden art, er det at uddele præmier til de bedste deltagere en selvfølgelighed. Måske uddeler man endda også præmier til alle andre deltagere i stævnet blot for at give dem et minde om at de har deltaget.

Disse præmier kan være mange ting. I bund og grund kan det blot være et diplom, men det kan også være de mere traditionelle præmier i form af pokaler, medaljer eller rosetter. Sidstnævnte mulighed for en præmietype, altså rosetter, er en god måde at få sine præmier til at skille sig lidt ud fra de præmierne fra de øvrige stævner. Rosetter giver nemlig lidt flere muligheder for personalisering end pokaler og medaljer da der nemt kan laves tryk på rosetter.

Rosetter er ikke den type præmier som man ser flest af til de danske sportsstævner, men specielt i ridesporten er rosetter blandt de foretrukne præmier. Hvorfor de lige præcis foretrækker rosetter i ridesporten er svært at sige, men i hvert fald kan man ikke komme udenom det faktum at rosetter nemt skiller sig ud fra alle de andre præmier på præmiehylden hjemme i stuen, simpelthen fordi at man kan gøre dem så farvestrålende som man nu lige måtte have lyst til.