Indlæsning

Services

Professionel indlæsning af en lydbog eller telefonbesked er super vigtigt.

Bag enhver lyd du hører i eksempelvis fjernsynet, i radioen, på cd’en, i lydbogen eller sågar endda velkomsttalen på det telefonnummer du har ringet til, er der lagt et kæmpemæssigt professionelt stykke arbejde for at få lyden til at fremstå bedst muligt.

Når en bog eksempelvis er skrevet færdig og den også skal udgives som lydbog, er det en nødvendighed med en professionel indlæsning. Denne professionelle indlæsning skal ikke blot være fejlfrit indlæst uden at speakeren stammer eller tøver i det, speakerens stemme skal også være god og indbydende under selve indlæsningen hvorefter speaket også skal mixes og redigeres så lydbogens indlæsning fremstår så behagelig at høre på som overhovedet muligt.

Det samme gør sig gældende i den telefonbesked som du hører i telefonen når du ringer til et firma og bliver budt velkommen før du bliver stillet videre til en medarbejder. En telefonbesked skal også være rar og indbydende at høre på og den skal gøre at du som kunde føler dig tryg ved at kontakte det pågældende firma. Denne telefonbesked dækker dog ikke kun over den velkomsthilsen du får til at starte med, den dækker også over en eventuel ventetidsbesked, en besked om ferie eller at man ringer udenfor åbningstid og lignende. Vigtigst af alt er at en telefonbesked er professionelt lavet så den får dig som kunde til at føle sig tryg.