Storformatprint

Services

Bilindpakning og storformatprint – hvad indebærer det?

Skal du have printet noget stort som i virkeligt, virkeligt stort? Så er det ikke noget som man bare lige gør på printeren hjemme i stuen eller på arbejdspladsen. Så er det i stedet noget som professionelle som beskæftiger sig med storformatprint må tage sig af.

Men hvad er storformatprint så egentligt? Det kan være mange ting, men i bund og grund dækker begrebet storformatprint over alt som skal trykkes på store overflader. Storformatprint kan derfor være ting som gennemsigtige gigantiske klistermærker som monteres på glasfacader, det kan være store skilte til både facaden og ud mod den trafikerede vej eller det kan være andre kæmpestore genstande som skal trykkes.

Storformatprint kan også dække over det print som eventuelt skal på det folie som bliver brugt til en bilindpakning. En bilindpakning er blandt andet det som er blevet gjort på de taxaer som kører rundt i byen med et væld af reklamer på, det er altså ikke noget som er blevet lakeret på – det er simpelthen blot end bilindpakning. En bilindpakning giver en stor valgfrihed for hvilken farve og eventuelt endda hvilke mønstre eller påtegninger som bilen skal have uden at man skal have den omlakeret. Og det bedste af det hele er at en bilindpakning yder stor beskyttelse af bilens originale lakering.