Gaveindpakning

Services

Brug professionel gaveindpakning til gavekort i stedet for M5 kuverter.

Uanset hvilken type virksomhed du eventuelt måtte eje eller arbejde i, er der én ting som er sten sikkert; kunderne forventer den bedste service. Men hvad er egentligt den bedste service?

Der er mange muligheder og bud for hvad den bedste service er og de forskellige muligheder er delt op i et par forskellige kategorier. Den ene mulighed er naturligvis hvordan ekspedienterne og de andre ansatte opfører sig overfor hinanden og overfor kunderne, men en ret overset mulighed for god kundeservice, er at tilbyde en flot og lækker gaveindpakning når kunderne køber en eller flere varer.

Uanset hvor stor eller lille den gave som kunden køber, er en flot og veludført gaveindpakning noget som sender et klart professionelt signal om at man tager kunderne seriøst. Det nytter eksempelvis ikke noget at udlevere en lille strimmel gavekort som er udskrevet af bonmaskinen i små upersonlige M5 kuverter. Udskift i stedet dine M5 kuverter med en flot æske eller anden type gaveindpakning som sender et smukkere signal til kunden og dermed også modtageren af gaven. Gem hellere dine M5 kuverter til dine brevforsendelser som de jo alligevel er skabt til at blive brugt til og brug professionel gaveindpakning når der skal pakkes gaver ind.