Julefrokost

Services

Julefrokostarrangører

Hvis du er en virksomhed og leder efter stærk samarbejdspartner til at afholde din julefrokost, så er kan jeg anbefale to virksomheder. Dels LanderGrupper og dels Thomas Kok.

Prisbilligt eventbureau med speciale i julefrokoster

LanderGruppen er et eventbureau som har stået for arrangementer for bl.a. Microsoft, det gamle Navision mv.. Men ud over deres kompetencer som klassisk eventbureau er de specialister i julefrokost til virksomheder. Min oplevelse er at de har 100% styr på logistik og er sindsygt kreative ud i at få jeres virksomhed til at forvandle sig til et nisselandskab, de har alt udstyr fra deres mange mange events gennem tiden. Det betyder at de virkeligt er garanter for at skabe uforglemmelige julefrokoster og det fedeste er at de er overraskende billige, det må skyldes at de har så meget tjek få tingene. Jeg kan varmt anbefale dem når I skal afholde firmajulefrokost.

Økologisk Julefrokost

Hvis du ønsker smagsoplevelser i særklasse er Thomas Kok et god bud på leverandør. Dertil må jeg rose Thomas Kok evner til at skabe helt utrolige rammer omkring hans arrangementer og hans temaer inde for julefrokoster spænder fra julebal i nisseland til matador jul. Jeg kan varm anbefale at tage en snak med ham omkring at komme med mad til jeres firmajulefrokost. Alt maden fra Thomas Kok køkken er iøvrigt økologisk.