Flagstang

Netbutikker

Online tømmerhandel

Hos ét af Danmarks største online trælast og byggemarkeder finder du et stort udvalg til hus og have. Tømmerhandlen har 60 år på bagen og har ud over deres online webshop mange afdelinger fordelt over hele Danmark og tilbyder kvalitetsprodukter til erhverv og private til favorable priser.

Find den rigtige sofa

Det kan være svært at finde den helt rigtige model, som opfylder alle vores ønsker og behov når vi søger efter den nye sofa. Heldigvis finder du her et stort udvalg af sofaer, lige fra hjørnesofaer og sovesofaer til de almindelige 2- og 3-personers sofaer. Du har med andre ord rig lejlighed til at finde en model der matcher dine ønsker. Søger du eksempelvis efter en sovesofa så du optimalt kan udbytte alle kvadratmeter så finder et stort og varieret udvalg online her. Shoppen tilbyder dag til dag levering og bestiller du din sovesofa i dag så har du den leveret i morgen!

Alt i flagstænger

Søger du en flagstang til haven eller sommerhuset? Shoppen har også et stort udvalg af flagstænger fra DanoMast og tilbyder fri fragt i forbindelse med køb af en ny flagstang. Når du skal vælge en ny flagstang er det vigtigt at du inddrager de omkringliggende elementer hvor flagstangen skal stå, så du får den rigtige højde. Shoppen kan tilbyde flagstænger på 8, 10 og 12 meter både i træ og glasfiber. Flagstængerne fås i hvide og træ. Bestil din nye flagstang online her.